FIMEL 2015Ahir va ser inaugurada la 16a edició de FIMEL, la fira agrícola i comercial de Meliana, que romandrà oberta fins demà día 20.

Al llarg del dissabte, el recinte firal de FIMEL ha oferit un magnífic aspecte pel que fa a la presència de visitants. El bon oratge està convidant a una participació massiva. Això i una programació molt completa i animada d’activitats que estan donant a esta fira decana de la comarca un marc i un ambient molt acollidor.

Com destaca l’alcalde, Josep Riera “al llarg del dissabte tot ha sigut un anar i vindre de gent que ha pogut fer compres, rebre informació, prendre alguna cosa a l’aire lliure o participar de les nombroses activitats. Els passejos en carro, les animacions del mercat medieval, els passacarrers dels tabals i les dolçaines o la xaranga de la banda de música local han sigut tot un atractiu i conviden a estar a la fira”.

Per a diumenge encara hi ha moltes d’activitats que criden a visitar i participar de Fimel 2015, com ara una concentració de boixeteres, un concert de Big Band o l’actuació de cloenda a càrrec de la Colla de Dimonis de Massalfassar. A més de les activitats estables, durant tota la fira, del mercat medieval, les visites en carro per l’horta, l’exposició fotogràfica, l’estad municipal sobre el patrimoni del mosaic Nolla o la presència d’escriptors i autors locals a l’estand de la cooperativa Gràfica Zamit.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]